Tufahiye Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda Aysell tarafından 23 Nisan 2012 tarihinde açılan konu


  1. Tufahiye nasıl yapılır

    Tufahiye yapılışı resimli

    Tufahiye için gerekli olan malzemeler

    2 kg elma
    200 gr öğütülmüş ceviz
    1 kg şeker
    Çikolata/vişne rendesi

    [​IMG]

    Tuhafiye yapılışı

    Elmaları soyup ve çekirdekli kısmı tamamen çıkartın. Tencereye suyu, şekeri ve limonu ekleyin ve kaynatın. Kaynadıktan sonra altını kısın ve elmaları haşlanmaları için ekleyin (elmalar dağılmasın). Haşlanmış elmaları soğutun ve cevizle doldurun. Krem şantiyle üzerini kapatacak şekilde süsleyin. Üzerine vişne veya çikolata rendesi ekleyin.
    Afiyet olsun
     


Similar Threads: Tufahiye Tarifi
Forum Başlık Tarih
Damak Keyfi Kıymalı Lahana sarması tarifi 26 Aralık 2016
Damak Keyfi Ev yapımı pizza tarifi kolay 16 Ocak 2015
Damak Keyfi Makaron nasıl yapılır tarifi 10 Ocak 2015
Damak Keyfi Resimli "Osmanlı Şerbeti" Tarifi 8 Ağustos 2014
Damak Keyfi Pratik Yüzük Çorbası Tarifi 11 Nisan 2014