Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 16 Nisan 2012 tarihinde açılan konu


  1. Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Nikaragua'yı ziyaret edebilirler. (Maksimum 90 gün kalınabilir)

    Ülke gümrüğüne girişte;

    Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.



    alıntı
     


Yükleniyor...
Benzer Konu başlıkları - Nikaragua Vizesi İçin
  1. EyLüL
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    578
  2. Masal
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    431
  3. Meryem
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    762
  4. By RiZeLi
    Yanıt:
    1
    Gösterim:
    581