Mauritius Vizesi İçin Gerekli Evraklar

'Ülkeler' forumunda Merve tarafından 18 Şubat 2012 tarihinde açılan konu


  1. Mauritius Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Mauritius Vizesi İçin Gerekli Belgeler


    1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Mauritius'u ziyaret edebilirler. (Maksimum 90 gün kalınabilir)

    Ülke gümrüğüne girişte; Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.



    alıntı
     


Yükleniyor...
Benzer Konu başlıkları - Mauritius Vizesi İçin
  1. EyLüL
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    406
  2. Aysell
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    522
  3. Merve
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    579
  4. Sitem
    Yanıt:
    0
    Gösterim:
    782