Koruk - Ekşi Üzüm

'Sağlıklı Yaşam' forumunda YAREN tarafından 3 Haziran 2009 tarihinde açılan konu


  1. Koruk (Ekşi Üzüm)

    [​IMG]

    Olgunlaşmamış ham üzüme koruk, diğer adıyla ekşi üzüm denir. Ekşi tadı içeriğindeki elma asidi ve tartarik asitten kaynaklanmaktadır. Ayrıca, potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller içerir.Henüz olgunlaşmamış, ekşi, ham üzümdür. Şerbeti yapılır.

    Koruğun Faydaları ve Tıbbi Etkileri

    İştahı açar. Göz ağrılarını dindirir. Kurdeşende faydalıdır.
     



  2. Cevap: Koruk - Ekşi Üzüm

    ağzım sulandı :D:D:D
     



  3. Cevap: Koruk - Ekşi Üzüm

    zamanıda yaklaştı