Keçi Sütünün Tadı

'Eğitim Merkezi' forumunda Merve tarafından 4 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu


  1. Keçi Sütünün Tadı Nasıl

    Keçi Sütü Tadı

    Taze keçi sütünün kendine has bir lezzeti vardır. Bu lezzetin nedeni sütte bulunan capric, caprylic ve caproic asit gibi kısa yağ asitleridir. Taze, uygun şekilde işlenmiş bir keçi sütü genellikle nötral bir lezzete sahiptir.

    Güçlü ve etkili keçi sütü lezzetinin nedeni ise temiz yapılmayan sağım, kullanılan yemin türü, sütü yanlış koşullarda işleme, saklama veya bozulmadır. Keçinin türüne göre de lezzet değişir. Bazı türler diğerlerine göre daha keskin lezzette süt verirler.

    alıntı
     


Similar Threads: Keçi Sütünün
Forum Başlık Tarih
Eğitim Merkezi inatçı keçi şarkısı 11 Aralık 2011
Eğitim Merkezi Fasulyeden Zürafa, Keçi, Tavus Kuşu Yapımı 6 Mayıs 2011
Eğitim Merkezi keçilerin özellikleri 25 Aralık 2010
Eğitim Merkezi iki inatçı keçi şarkısı 21 Aralık 2010
Eğitim Merkezi Keçi Resimleri 9 Kasım 2009