Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli

'Damak Keyfi' forumunda EyLüL tarafından 3 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu


  1. Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
    Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
    Gosteberg Buğulama Tarifi

    [​IMG] Malzemeler:
    Genç kuzu veya oğlak eti

    Tereyağı

    Salça

    Gosteberg adı verilen dağ otu

    Hazırlanışı: Genç kuzu veya oğlak kesilip yüzüldükten sonra ayıklanıp doğranır. Tereyağı ve salça ile yoğrulur. Üzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir. Tüm bu karışım aynı hayvanın postu içerisine koyularak açık yerleri dikilir. Düz bir yerde üzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın üzerinde bir saat kızgın ateş yakılır. Bir süre dinlendirildikten sonra post açılarak servis yapılır.
     


Similar Threads: Gosteberg Buğulama
Forum Başlık Tarih
Damak Keyfi Çipura Buğulama Tarifi Resimli 16 Haziran 2012
Damak Keyfi Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi Resimli 26 Ekim 2011
Damak Keyfi Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi Resimli 21 Haziran 2011
Damak Keyfi Mezgit Buğulama Tarifi Resimli 21 Haziran 2011
Damak Keyfi Mercan Buğulama Tarifi Resimli 21 Haziran 2011