Adıyamanın Yöresel Yemekleri

'Türkiyem' forumunda Violet tarafından 7 Nisan 2011 tarihinde açılan konu


  1. Adıyamanın Yöresel Yemekleri,

    Çiğ köfte, İçli Köfte, Basalla (ekşili köfte), Cılbır, Mercimekli Köfte, Pestil, Yapıştırma ve Hıtap, Adıyaman'ın ünlü yemek türlerinden bazılarıdır. İl merkezinde yöresel yemeklerin bulunduğu lokantalar mevcuttur. Kahta ilçesindeki Baraj Gölü kıyısında balık yenebilir. Nemrut Dağı yolu üzerindeki konaklama ve kafeteryalarda yeme-içme olanağı mevcuttur.
     


Similar Threads: Adıyamanın Yöresel
Forum Başlık Tarih
Türkiyem Adıyamanın Yöresel Kıyafetleri 18 Haziran 2011
Türkiyem Adıyamanın Yöresel Kıyafetleri Hakkında Bilgi 3 Nisan 2011
Türkiyem Adıyamanın Yöresel Halk Oyunları 1 Nisan 2011
Türkiyem Adıyamanın Gezilecek Yerler 19 Haziran 2011
Türkiyem Adıyamanın Yüzölçümü 19 Haziran 2011